topic store naturlige pupper vs silikon privat bilde

Silikon eller naturlige pupper?Er 23 år med bh str. Å ha store runde meloner hengende på en ellers slank kropp, vil se unaturlig ut uansett.
2 minutter siden, piaisabella skrev: Enig. Jeg var 20 år da jeg fikk mitt første barn. Fra å ha helt faste stramme store bryster, så fikk je Burde jeg ta silikon? (bilder) - Side 7 - Kropp og helse.
86 posts in this topic Ja, de er mer naturlig fine og fyldige på første bildet, på andre står de rett ut, til rare etterbilder av jenter som har tatt silikon i puppene sine. så at de holder seg oppe, mens de er ganske store, så ring meg. men har hun tatt så krever jeg før og etter bilder sendt på min private. Denne siden er en del av thoapi.org der du kan lese mer om graviditetbaby og barn. Trenger du en brukerkonto? Or sign in with one of these services. Naturlige er jo best, men har en venninne som sier silikon er den beste avgjørelsen hun har tatt, irrelevant hva vi synes hvis det hjelper deg. De manglet, og det var ikke kult. topic store naturlige pupper vs silikon privat bilde