sprsmlsrunde p video .

I dag tenkte jeg at jeg kjapt kunne svare på noen spørsmål som jeg har Det kommer nok ikke til å bli 1 video men jeg vil fordele den i 2 eller.
februar 12, 2015 3:27 pm. Det er utrolig lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde, så derfor! Ask me anything! Tenker å svare på video for en gangs skyld.
sprsmlsrunde (anndrinel) Ja da tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde(se video før du sender inn Må du være så sjalu (Hint, Hint): P. P!nk - So What
Kan du beskrive Leo og Fredrik med tre ord? Synes selv det er insane, hehe - men det blir spennende. Tjener du mye på bloggen? Derfor ble jeg singelmamma. Det spørs på hvem hun møter. Skjønner ikke at jeg klarer å holde styr på det her, ser på for mye. sprsmlsrunde p video .

Sprsmlsrunde p video . - the first

Håper du fortsetter og følge bloggen min! Du finner videoene HER og HER. Hvordan redigerer du videoene dine på Instagram? Jeg leser noen blogger på topplisten som jeg leser fast og har en venninne som blogger, som jeg alltid leser når hun blogger. Me and my broken heart! De som er venn med meg, vet selv hvem dem er. Hvilken app bruker du?