nyheter kosthold helse forsker darlig kosthold og for mye sukker kan gi betennelse i kroppen s

Forsker: – Dårlig kosthold og for mye sukker kan gi betennelse i kroppen. Bertil Marklund har skrevet boka «10 tips om helse – Få det bedre og lev 10 år lenger» som kilde Ringerikes Blad – Les mer Flere nyheter.
Trening, helse og kjærlighet Et dårlig kosthold kan, over tid, føre til skade og irritasjon i tarmen. kroppens egne celler, noe som kan gi problemer både for huden og Sukker, gluten, fett, rødt kjøtt og prosessert mat er bensin for en Motsatt effekt har mat som inneholder mye antioksidanter og fiber.
Avføringen din kan avsløre alt fra feil kosthold til alvorlige sykdommer av hva du har spist, og konsistens, lukt og farge sier mye om hva slags kosthold du har. og kroppens helsetilstand, sier Per Brandtzæg, professor ved Rikshospitalet. På stadig flere helseområder peker forskningen nå mot tarmen, sier professoren.

Nyheter kosthold helse forsker darlig kosthold og for mye sukker kan gi betennelse i kroppen s - skriver også

Forstår at det må være vanskelig for deg. Men stå på alle sammen, ikke gi dere og ikke la dere bli trampet på. Rekordholder og Polfarer Aleksander Gamme kommer til å fortelle om sine unike erfaringer fra å bruke supermat til å ta kroppens potensialer til nye høyder, og balansen mellom kropp og sinn. Noen å snakke med. Og det må man gjøre resten av livet. Jeg føler at dem ikke tar meg alvorlig lenger når jeg sier at jeg er syk... Zeitgeist: Moving Forward (2011) (Subs 36 Languages)