+ 12 flere Hjem og familie . Eg skal delta i en rettsak ang overgrep og gruer meg skikkelig til og måtte Har slitt utrolig mye med angst, og nå når ting nærmer seg sliter jeg mye med søvn og andre ting. Etter straffeprosessloven § 108 er du pliktig til å møte som vitne i retten Hvorfor synes jeg det er pinlig å møte gutter?.
Mange gruer seg. TILTALT: Erik Andersen er tiltalt for å ha forgrepet seg på 66 unge gutter. I november må han møte i retten. Foto: Johnny.
Gruer du deg til "poden" skal starte på ungdomsskolen? med, men man sammenligner seg med jenter eller gutter rundt om i hele verden.
Den aktuelle læreren har nå sluttet hos oss som en konsekvens av flere saker. Mange med spiseforstyrrelser setter også ord på det med ensomhet og savn. Han mener også at mye av den «tradisjonelle mobbingen» har forflyttet seg over til sosiale medier. Da ringte skolen til foreldrene mine og fortalte at sekken var funnet i et kott, beskriver Torunn. Del gjerne historier fra da du selv gikk der slik at de får et bilde av hvordan det kan bli. Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser.