noen tanker om seksuell lavalder

The web's community of communities now has one central hub.
Det er en ting som skurrer for meg når det gjelder Birkedal-saken. Hvis 15- åringen hadde banket opp Birkedal eller stjålet hans lommebok.
Synes noen tøyer grensene langt med å fortelle om sine opplevelser. . personer under den seksuelle lavalderen så lenge vedkommende vil det selv med noen tanker om at alt kanskje ikke har utviklet seg i optimal retning. Du skulle vær smartere, hahaha. Selv om jeg i hemmelighet sikkert hadde krysset fingrene for at hun skulle ta abort, men jeg hadde hjelpt til så godt jeg kunne. Vi har en dyp og rotfestet tradisjon for å se på mannen som pådriveren i forholdet, og den som utøver press, og for å se på jenter som den svake parten som lett blir utnyttet. Litt tryggere og enklere for de av dere som har litt brains, der ble du ekskludert noen tanker om seksuell lavalder men dere er fortsatt like balleløse virrer. Offeret her i denna saka kan no diskuterast. Til slutt vil jeg komme med en oppfordring til overbeskyttende foreldre som snubler over denne posten: Tenk meget nøye gjennom konsekvensene av handlingene deres før dere blander rettsvesenet inn i forholdet til ungen deres.

Noen tanker om seksuell lavalder - face has

Gutten ønsker ikke å anmelde. Hadde du hatt et snev av vett hadde du forhørt deg om hvem jeg er før du skyter av deg foten for å reparere tåa. Selv om det finnes mørke sider ved porno og det meste annet her i verden, vil jeg ikke gå så langt som å forby alt som er skadelig. Hvis han derimot innleder et forhold til kvinnen og de har gjensidig frivillig sex, vil hun straffes for dette fordi hun har utnyttet et barn som ikke er i stand til å forstå konsekvensene av sin handling. Debatten utviklet seg med andre ord til å bli typisk norsk.

Noen tanker om seksuell lavalder - lærer

Den type generaliseringer du driver med er nettopp det vi bør unngå. De kan aldri jobbe i barnehage, skole, barnevern, asylmottak, aldri være fosterforelder, aldri være leder eller trener i idrett, korps eller speider. Det er en ting som skurrer for meg når det gjelder Birkedal-saken. Nå er dere altså sluppet løs på nett. Han tar på tissen sin, og sier:" Marius sugde på tissen min i bhg! Jeg tolker argumentet ditt dit hen at hvis lovverket ikke skal fungere, bør det fungere dårlig for alle, ikke bare for noen. noen tanker om seksuell lavalder REJECTED.