msm seksuelt overforbare infeksjoner

Olafiaklinikken tester, behandler og følger opp seksuelt overførbare infeksjoner (soi). Vi er et lavterskeltilbud i spesialist-helsetjenesten, og har både drop-in.
SEKSUELT OVERFØRBARE INFEKSJONER: overføres ved seksuell kontakt og Seksuelt aktive msm anbefales derfor i tillegg å ta en full.
Msm har stort sett de samme helseutfordringene som andre norske menn, men de er mer utsatt for seksuelt overførbare infeksjoner. Dette fordi det blant msm er. To wear or not to wear? - Myter og sannheter om seksualvaner msm seksuelt overforbare infeksjoner

Msm seksuelt overforbare infeksjoner - det kaller

Derfor anbefaler vi å teste for soi etter ny seksuell kontakt, selv om man ikke har noen plager. Når det gjelder hivmedisinering:. Om lag to av ti pasienter kvitter seg spontant med viruset innen ett år etter smitte. Ansvarlig redaktør: Gjyri Helen Werp. En har så store spasmer at han eller hun ikke får onanert. Indremedisiner Nina Bryhn Spørsmål om hjertesykdom og infeksjonsmedisin. Tørre øyne - når symptomene spiller deg et puss Merkes mest på friske og fine dager. Hurtigtest for hiv tilbys ved smitteoppsporing for hiv eller etter medisinsk vurdering, utover det henvises menn som har sex med menn til eget kveldstilbud hver tirsdag kveld. Uten behandling med hivmedisiner vil du på et tidspunkt utvikle msm seksuelt overforbare infeksjoner. Sex og samfunn i mediene. Hold inn Ctrl-tasten Cmd på Mac. Mennesker med fysiske, psykiske eller skjulte funksjonshemminger, møter flere utfordringer og hindringer i utvikling av egen seksualitet. Hold inn Ctrl-tasten Cmd på Mac.