hvorfor feirer vi farsdag .

Derfor feirer vi farsdag andre søndag i november Det fantes jo allerede en morsdag – så hvorfor skulle ikke fedre feires på samme måte?.
I dag er det 95 år siden morsdag ble innført i Norge, her kan du lese hvordan skikken ble til.
Derfor feirer vi farsdag. * Hvorfor er din pappa best? FAMILIEHYGGE: Kommende søndag er farsdag. Ifølge tradisjon er det da på tide å gjøre. Andre symptomer kan være kviser og overvekt. Nå var jeg faktisk ikke klar over at farsdagen er på søndag, sier hun og ler. Hvilke stjernetegn passer sammen med steinbukk?. Foreslå bilder til artikkelen. Etter hvert oppdaget handelstanden i hele norden at de ville tjene mer på å utsette farsdagen, som først ble feiret i juni - til november, sier han. Hvorfor feirer vi Jul? hvorfor feirer vi farsdag .

Hvorfor feirer vi farsdag . - tre

Gro Hagemann, professor i historie ved Universitetet i Oslo, forteller at det er mye som har endret seg for hjemmeværende mødre de siste femti årene. Alvorleg arbeidsulykke i Ålesund. Alle spørsmål er gode spørsmål og flere. I Norge feirer vi farsdag andre søndag i november, samtidig som Sverige, Finland og Estland. Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt.