hvordan gi litt mer f.

Jeg slår et slag for å følge Per Fugellis råd, og rett og slett velge å «gi litt mer faen» som forsett for sier fastlegen.
Tønsberg-forfatterne Geir Wigtil og Karianne Kalseth har skrevet en bok om hvordan man kan, i en hverdag fylt med stress, gi litt mer faen.
En god resept på et godt liv er å gi litt mer faen. 2. Fugelli har lansert Vi må heller se på hvordan sjelen vår kan få det best mulig. Litt for ofte. Tenker dette kunne vært boken for meg. Det toppmoderne innholdet som er formidlet på en populærvitenskapelig måte gjør denne boka til en utmerket selvhjelpsbok. Send dette via arkiv kliniskeprocedurer Ano rektoskopi. Blogg dette! Den handler om hva som skjer med oss dersom vi prøver å mestre livets utfordringer gjennom å gruble på fortiden, stresse i nuet og bekymre oss for morgendagen, og om hvordan vi kan ta mer bevisste valg om hva vi trygt kan bruke mindre tid og krefter på. Jeg har printet ut mailen og den henger til inspirasjon slik at jeg hvordan gi litt mer f. ser den hver dag!

Hvordan gi litt mer f. - håper kan

Av Martin Skjæraasen og Liv Berit Gilberg. Naboparet av Shari Lapena - spennende sidevender Akkurat nå er leselysten min laber. Det mener han nesten er revolusjonært i dagens materialistiske og prestasjonspregede samfunn. Se mer på ISSUU. Da sliter jeg big time når en får ny kollega som lever etter hei-hvor-det-går prinsippet : Ja, da kan det være noe å hente i denne boka. Arrangement- og kulturkalender for Larvik. hvordan gi litt mer f.