hvordan e gi den ultimate blow job

Hvordan suge en mann. SUGETIPS: Her får du 15 tips til hvordan du kan gi mannen en skikkelig " blowjob ". prøve seg frem gjennom å slikke på ulike steder og kjenne etter hvordan mannen reagerer og hva han liker best.
Usikker på hvordan dagen burde avsluttes etter en saftig biff? Tidligere har hun gitt råd om hvordan gutta skal gi perfekt oralsex til dama, men hun har noen tips å Ann Mari, hva bør menn gjøre for å få gjennomslag for «Biff og blowjob -dagen»? Hvilken dag synes du er best, Valentine's eller denne?.
Usikker på hvordan gi ham munnsex? Hun forklarer til Kvinneguiden at en blowjob aldri kan gis for ofte, men det må ikke bli sånn at du føler.
Virker som om han vet at du har lite erfaring. Cecilie Kjensli er redaktør for sex- og samlivmagasinet thoapi.org og innehaver av den erotiske nettbutikken thoapi.org. Fint å gi vanlige kyss og kos og se en person i ansiktet litt innimellom. Daglig leder i thoapi.orgTerje Presthus, forklarer til Kvinneguiden at den ene tingen. Hvor høyt blir barnet ditt?