hva skjedde den dagen du ble fdt.

Her har jeg funnet en artig side med litt info om den dagen du ble født. Skriv inn din dato og se hva som skjer. Jeg er født på en torsdag ser jeg.
Eller er du bare nysgjerrig på hva som skjedde den dagen moren eller bestemoren din ble født? Det finnes morsomme kilder på nettet som kan.
Hvor finner man - hva som har skjedd den dagen baby ble født, hvem om meg og skulle hatt litt info om dagen han ble født:) Noen som har peil?. JEG VAR PÅ KINOLERRETET - "Jenter" NRK Vlogg Gå til innhold Du har deaktivert javascript. Svar på sitert innlegg       Avbryt. Vi søker ikke hevn. Jeg saa engang i et Selskab en ung Kvinde forelsket. For commercial use, contact Gove Allen at. I følge de sidene der skjedde det INGENTING den dagen lillegutt ble thoapi.orge hele verden sto stille og ventet i spenning på han. Send meg link til nye innlegg på epost.

Hva skjedde den dagen du ble fdt. - helle ikke

Her har jeg funnet en artig side med litt info om den dagen du ble født. Data , Hus og hjem. Sikkerhetsselskapet Symantec har nylig lansert en nettjeneste kalt Cybercrime Index. Sverige vant Melodi Grand Prix. Hjertet har slått ca. Det var delvis skyet denne dagen men rolige vindforhold. hva skjedde den dagen du ble fdt.