hotellet er ikke bra .

Det er ikke alltid like enkelt å finne ut om et hotell virkelig er bra. Leser du hotellenes offisielle hjemmesider vil du få inntrykk av at de aller fleste.
Vi har funnet frem noen hotell som ikke tar hele reisebudsjettet ditt. Vil man bo vledig bra og krever mange fasiliteter, ja da koster det å bo på hotell i New York.
" Hotellet ligger ca 20 min spasering fra Bra sentrum. Her ligger det flere restauranter som er verdt et besøk. Hotellet ligger i utkant av vindistrikt men ikke langt å. HOTELLER UTROLIG FINT STED BRA HOTELL
Frokosten var standard norsk hotellfrokost. Mandag til fredag kunne vi få prisen vi fikk da vi bestilte. Elsker bloggen din forresten! Kvaliteten på rommet er høyt. Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies. Da kommer du unna med å betale halvparten eller mindre av hotellfrokostprisen, og du får oppleve litt av byens hverdagsliv, idét du deler frokosten med lokale innbyggere på vei til og fra jobb eller ærend. Sjekk Tripadvisor-anmeldelsene til Choice her Det er også vel verdt å sjekke ut når på året en anmeldelse ble skrevet. hotellet er ikke bra .