VG Nett Debatt> Helse, sex og livsstil > Sex Sug og svelg er årets tema, gleder meg til tiden fremover! spiseskjei og gjøre det selve og se hva de syns om det .og når de står med kjeften full og skal til å svelge, . men det hjelper alltid å ta den langt inn når han kommer og gjerne ha et glass vann ved siden av sengen.
VG Nett Debatt> Helse, sex og livsstil > Sex Har fortiden en kjærste som ikke ønsker å svelge spermet mitt eller å få det i Det er faktisk ikke alle jenter som liker det. har du smakt på ditt eget sperm? . Til tema, skjønner jeg GODT at de fleste jenter nekter. . Ja han, og Lillebror som side kick i fem av de[...].
NYTT TEMA Jeg lar aldri noen få gå ned på meg hvis jeg ikke er ren, det synes jeg selv er avtennende. For meg hører oralsex med, og jeg kan ikke huske å ha hatt sex uten at litt (eller mye) oralsex var inkludert. Er det et par dager siden sist er det gjerne et par andre ting som må ordnes på .. Helse, sex og livsstil. Why in The World Are They Spraying [Full Documentary HD] Kommer det livmorhalsslim under eggløsning hvis man har blitt befruktet, "slippes" egget? Hvis valget sto mellom sauaua eller sperm så ble kanskje valget enklere. Hyggelig at du leser bloggen vår. Kan visst bli ganske intenst. Sånn går det når ungdommen får seksualundervisningen via internett " Jeg synes dette ordet har to betydninger, både det å gjøre det, og bilder av nettopp dette. Når du sovner etterpå og tenker over hva som faktisk har skjedd?