NYTT TEMA Tror noen må redefinerer " pervers " i såfall. Så sex i naturen er ikke perverst? Der kan en gjøre absolutt alt uten at det blir perverst. Sex, Forelskelse, Kjærester og Samboere, Kjærlighetssorg, Samliv generelt, Mote og Livsstil, Trening og Kosthold, Uteliv, Graviditet, Helse, Shopping Helse, sex og livsstil.
VG Nett Debatt> Helse, sex og livsstil > Samliv generelt Jeg liker analsex med kvinner er jeg da pervers? Om du har lyst på sex ofte er du vel ikke pervers.
VG Nett Debatt> Helse, sex og livsstil > Samliv generelt. Du må være logget inn På dagtid snakker vi om alt mulig annet, mens om kvelden skifter vi tema.. ;-).

Helse sex og livsstil samliv generelt tema tittel naar er du pervers - det gir

Jeg vil ikke kalle det perverst, for det er jo veldig vanlig, men jeg ville bare ikke prøve det selv. VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Og man trenger ikke å være syk for å like noe som er litt annerledes. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Tror mange jenter føler det sånn, men noen tror de må gå langt opp på stigen. Helse, sex og livsstil.