forums topic vedlikehold av dermizax

Regner med jakken er i dermizax siden det er bergans, de slenger man bare i Jeg er litt usikker på akkurat hvordan dermizax membranen til.
Puster godt og e utrulig lett og vedlikeholde ..Æ har en i grå, ser . Har en Bergans Skogshorn bukse med Dermizax -membran. Den holdt ikke.
Forskjellen i resultat etter vedlikehold av de to plaggene var skremmende. .. Da var det gjort. kjøpte Denver dressen til Bergans i Dermizax og.
forums topic vedlikehold av dermizax

Forums topic vedlikehold av dermizax - hadde beholdt

Ikke enig i dette. Jeg synes de fordeler vekten mye bedre og er mer komfortable enn thoapi.org Norrøna og Arcteryxx. Sweet jakken med GORE-TEX er den jeg er absolutt mest fornøyd med. Sportsbutikker har diverse vaskemidler for sånt tøy, som skal hjelpe til med impregnering. Hehe, jobbet faktisk med dette på et tidspunkt. Er det en annen form for jakke enten laget av fleece eller ull så kan Milo fint brukes, Milo har også skyllemiddel som lukter helt fantastisk, Men når jeg vasker slikt tøy som trenger spesial behandling så tenker jeg ikke så mye på lukt, det er mye viktigere at jakken holder egenskapene som de har¨.