forum hvordan fjerner man loeglugt.

Jeg er livredd for å slette for mange, men vet at jeg har mapper som inneholder bilder som ligger dobbelt opp. Takknemlig for tips jeg mottar på.
Grunnen til at jeg ikke forstår hva som menes med fjerne en farge, er at jeg ikke jeg kan alt dette men det jeg vil fram til eg hvordan jeg fjerner fargen grønn vis.
Men jeg har hørt at det finnes en krem el.l. som man kan bruke for å fjerne Jeg ville fjerne arrene mine en gang jeg også, og jeg vet hvordan man gjør det også.

Forum hvordan fjerner man loeglugt. - denne

Jeg tenker at hvert arr har en liten sterk historie bak seg. Selvskadingen er "en del av meg", men det samme er arrene mine. That"s the way it is, can"t change that.. Det finnes mye alternativt man kan gjøre istedenfor, men det er nå en del av meg og det jeg har gjort mot meg selv.. Svar til Toralf S. 180SX Mystery Dyno Run
Da er det greit å gjøre noe med det når jeg vet jeg har klart å holde meg så lenge skadefri og forhåpentligvis klarer å holde meg skadefri en god stund til. For mer info, se her! Et shot vodka efterfulgt af tyggegummi med xylitol. Men skal du gjøre det så må arrene dine være MINST to år gamle, hvis ikke blir tattoveringen både stygg og helt feil. Arr etter selvskading, finnes det noen krem eller behandling? Start en ny tråd Mine tråder. Vil bare du skal tenke over hvorfor du absolutt skal fjerne noe så vakkert fra kroppen din.

Forum hvordan fjerner man loeglugt. - Bea

Jeg har også vurdert å ta dette opp med psykologen min, men jeg finner aldri noe riktig tidspunkt og jeg føler dessuten at det blir mer riktig å snakke om akkurat dette med legen min i og med at psykologen min ikke kan gi meg noen resepter osv... En annen metode som jeg personlig driver og benytter meg av nå er tattovering, da vil jeg se på noe fint når jeg ser på armene mine isteden for vonde minner. Arr etter selvskading, finnes det noen krem eller behandling? Gå til nyeste svar Denne side indeholder henvisnings-links. Selvom du kanskje føler deg bedre nå så kan det være mye som fortsatt sitter igjen som da vil komme ut i fremtiden. Xylitol er et sødt smagende, hvidt og næsten lugtfrit, krystallinsk pulver, der er let opløseligt i vand, men meget tungt opløseligt i ethanol. Svar til Toralf S. forum hvordan fjerner man loeglugt.