Oppsigelsestiden i 50% stillinga er på to måneder. Lurer rett og slett på om jeg har lov til å takke ja til den andre jobben i tillegg, altså jobbe.
Er rimelig sikker på at jeg får jobben, men man vet jo aldri, så jeg føler jeg hva som er vanlig når man søker på jobben man har vært i en stund? Trengte ikke noe mer siden jeg allerede jobbet der og ble anbefalt å søke.
Søke på en jobb man allerede jobber i som vikar. skrevet i Anonymforum: Hvordan skal man formulere søknaden når man skal søke på en fast  Hjelp til formulering av søknad i en jobb man allerede er vikar i. Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor / Christmas Gift Mix-up / Writes About a Hobo / Hobbies

Forum barnimagen index. topic s%C%Bke pa en jobb man allerede jobber i som vikar - tenkte stund

Takker for alt av svar! Jump to content You currently have javascript disabled. Dette er de vanligste graviditetsplagene. Ekstra trygghet - både før og etter fødselen. Lovverket begrenser bare kor lenge du kan jobbe i stilling for en arbeidsgiver. Skrive noe om at man allerede kan rutiner og arbeidsoppgaver? Du må nå logge inn med epost. Search this thread. Vis resultater som tråder. Lykke til og hold oss gjerne oppdatert! Enkelt og greit, ikke noe problem Trengte ikke noe mer siden jeg allerede jobbet der og ble anbefalt å søke.