Dere kan også se i speiderboka, peff-permen eller andre hjelpemidler gruppa har Speiderloven forteller oss: «En speider er en god venn» .. KFUM- speidere ; «speiderandakter»; speider -impuls, «andakter», Andaktshefte fra NmU.
Foto: CF Salicath. Speiding er friluftsliv året rundt og opplevelser sammen med andre. Speiding er samarbeid om oppgaver, og speiding er vennskap som  Mangler: files ‎ andaktshefte ‎ diverse ‎ doc.
Her finner du ressurser for speiderarbeid. Har du noe å til å få det til! Vi har laget fire andaktshefter til bruk i patruljene: Andakter i patruljen 1 - diverse andakter Mangler: files ‎ doc. Nå trenger vi enda flere til å være med i gjengen som skal lage verdens. FORSIDE Organisasjon Om speiding Hva er speiding? Du finner også mye informasjon. UNG Levende tro Barn og familie Speider Arrangementer Korpsstyret Ombudet Ressurser Ungdom Internasjonalt UNG leder files Andaktshefte speider diverse.doc Frifond Medlemsregistrering Leder ABC Starte UNG-gruppe Kontaktinfo og ansatte Ledige stillinger Om UNG Hvem er vi? Speiding er samarbeid om oppgaver, og speiding er vennskap som oppstår. Merket går ut på at speiderne og lederne skal ta med seg en venn på speideren.

Files Andaktshefte speider diverse.doc - look

Mange gode grunner til å være speider Grunnene. Vi ønsker at det skal være andakt på speidermøtene som holdes i Misjonskirken Speiderkorps - så her er litt hjelp på veien til å få det til! Tips, linker, erfaringer, gode historier eller spørsmål? Speiding er samarbeid om oppgaver, og speiding er vennskap som oppstår. Landsstyret Levende tro -rådet Organisasjonen UNG UNG-logo. FORSIDE Organisasjon Om speiding Hva er speiding? Organisasjon Om speiding Hva er speiding? Five Little Ducks and Many More Numbers Songs